Home
39-bergema.jpg
    Agenda gewijzigd -klik op de uitnodiging >>>

Scharnegoutum 12-08-2017  Afgelopen week is de flyer van de kerkgemeenschap deur aan deur rond gebracht. Voor iedereen, voor leden en voor  belangstellenden, in deze uitnodiging neemt men u mee... een heel jaar rond met elkaar onderweg in het thema: "De Cirkel van het Leven...", de flyer biedt allerlei interessante en leuke activiteiten:
http://www.skearnegoutum.nl/pkn-kerk-2/flyer

....vanaf de dag dat we geboren worden op de planeet. In de glinsterende zon stappen is er dan niets meer te zien dan er ooit gezien kan worden…
Meer te doen dat ooit gedaan kan worden... Sommigen zeggen ons : "eten of gegeten worden". Sommigen zeggen: "leef en laat leven". Maar iedereen is het met elkaar eens wanneer ze de massa volgen, je zou nooit meer moeten nemen dan je geeft. In de cirkel van het leven, het is een rad van fortuin. Het is  ook de sprong naar Vertrouwen, het is de band van Hoop.
Totdat we onze plaats vinden op het afgewonden pad. In de cirkel, die cirkel van het leven. Er is veel te veel om hier te nemen, veel meer te vinden dan er ooit gevonden kan worden.

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-80.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 577 gasten en geen leden online