Home
31-slager.jpg

Scharnegoutum woensdag 1 november was een hele bijzondere dag. Op 'e Hichte, de kinderen, zij namen afscheid van juf Hannie (de Boer). Na een lange periode waarbij ze verbonden was aan de basisschool en kinderen, mag juf Hannie het nu wat rustiger aan doen en samen met Wijtze zoveel mogelijk gaan genieten. Woensdagmorgen was voor Hannie de rode loper uitgelegd en volgde in het schoolplein een leuke bijeenkomst met alle kinderen en natuurlijk de collega`s. Hannie kreeg veel complimenten

en o.a. een zelf gemaakt cadeau van de kinderen met veel goede wensen. 'Hoofdjuf' Dukke legde nog maar eens uit hoe fijn het was dat er jarenlang een beroep op Hannie kon worden gedaan zodra er vervanging nodig was in school. Als Hannie al eens anderen verplichtingen had wist ze dat meestal nog aan te passen. Verder werd Hannie, geflankeerd door echtgenoot Wijtze, die met zichtbaar genoegen alles in zich op nam, toegezongen door de collega`s. Deze morgen was er ook voor de ouders van de kinderen gelegenheid afscheid te nemen.

`s Middags op de receptie kwamen alle collega`s, ook vele oud collega`s, langs en kon er fijn worden nagepraat over vele belevenissen. Hannie vertelde me hoe ze al op heel jonge leeftijd (nog maar 19) in het onderwijs was begonnen en altijd met veel plezier les heeft gegeven, slechts onderbroken door enkele jaren toen haar eigen kinderen haar zorg nodig hadden.

Hannie we wensen je gezondheid, geluk en tijd om te genieten.

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-02.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 763 gasten en geen leden online