Home
01-Ambachtelijk-IJs.jpg
    Agenda gewijzigd -klik op de uitnodiging >>>

  Op Zaterdag 30 december... Scharnegoutum organiseert op zaterdag 30 december een hardloop wedstrijd voor alle leeftijden. Hardlopen met ansluitend een gezellig beleef evenement. Allerlei activiteiten op en rond, school, dorphuis en de kerktoren van Scharnegoutum. In dat centrum, het hart van ons dorp...

daar staat alles in het teken van beleving, geld bijeen brengen voor de renovatie van de kerktoren. Met verkoop van snert, chocomelk, oliebollen, poffertjes etc.  Maar er is nog zoveel meer te zien en te doen. Er is een plein met catering, diverse pleisterplaatsen met muziek, de kop van jut, theater, reuzensjoelbaan, een quiz, een prijzenslag, muziek tot vuurwerk. Alles in kaarslicht en sfeer.. Noteer alvast 30 december 14:00 start Snert hardloop wedstrijd. 16:00 - 19:00 uur start het avontuurlijke beleef evenement. Yn it fjoer foar de toer....

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-05.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 556 gasten en geen leden online