Home
18-Patrias.jpg

 29-09-2019 Scharnegoutum: Er zijn nog een paar plekken vrij voor een -Zen Tangle- cursus bij Arjanne: 0515 417012
'Wat waren we van de zomer verwend met veel zon en veel buiten zijn. Voor sommigen wel eens wat te veel. Nu komt weer de tijd van werken en binnen zijn. Sommigen nemen wel eens wat te veel werk op hun schouders. Dan komen er kwalen, tobberij, of zelfs een burn-out. Tegenwoordig hoor je vaak de term : mindfulness , als remedie. Wat is dat nu ?'   

Mindful = je volle aandacht. 

Mindfulness is dus : met je volle aandacht ergens mee bezig zijn, en alleen daarmee. Er is geen tijd voor andere gedachtes. Dat kan van alles zijn en je kunt het overal toepassen. Bijv. afwassen, lopen, tekenen. Dit werkt helend, want je gedachtenstroom stopt. Bij het tekenen kun je ervaren, dat je totaal de tijd vergeet, zo “ zit je er in “. Nu is het leuke, dat er een tekentechniek ontwikkeld is, die iedereen kan. Als je een potlood, pen of kwast vast kunt houden, kun  je het leren. Deze techniek heet zen-tangle. De resultaten zijn verbluffend. Het lijkt heel ingewikkeld, maar het is gemaakt vanuit 1 lijn, en je gaat lijn voor lijn verder. Kijk maar eens op internet onder de naam zen-tangle, en dan afbeeldingen. Het leuke is, dat je dit gewoon, hier in Scharnegoutum,  bij mij kunt leren en doen. Tevens kan ik je veel andere technieken er bij aanbieden. Je wordt gewoon individueel begeleid.Neem gerust eens contact met mij op voor een kijkje in deze wondere wereld van: tot jezelf komen.

Arjanne Huls, tel. 0515417012,

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-15.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 576 gasten en geen leden online