Home
22-Schrale-3.jpg

ENQUÊTE - Beste lezer van de Doarpsomropper, zoals het u waarschijnlijk is opgevallen hebben zowel de Doarpsomropper als de Facebookpagina en ook de website van Skearnegoutum de laatste tijd een zekere ontwikkeling doorgemaakt. De Mediagroep is benieuwd hoe u deze ontwikkeling hebt ervaren. Voor de Mediagroep de reden om een enquête samen te stellen waarmee we uw mening willen peilen. Van harte hopen we dat u bereid bent deze vragenlijst in te vullen en vervolgens ook in te leveren (graag voor dinsdag 4 februari aanstaande).
Op deze website staan vragen die u direct kan invullen: volg de bovenstaande link en vul de lijst direct in!

--> ga naar vragenlijst.
Deze enquete verschijnt ook bij u in de bus als een losse vragenlijst. 
Uiteraard zullen we u ter zijner tijd op de hoogte brengen van de bevindingen. Onder alle inzendingen verloten wij straks 5 waardebonnen van € 15,00 euro. 

Met vriendelijke groet,
De Mediagroep

 

* Onze sponsors *

Zoeken op deze site

Weerpraat

Zo was het toen

november-ad.jpg

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-brug-04.jpg

Info Website

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bezoekers

We hebben 794 gasten en geen leden online