Home
43-shiatsu.jpg

Op ons verzoek aan de leden van dorpsbelang zich uit te spreken over de projecten die we in het kader van de subsidies uit het Ondernemersfonds hebben gerealiseerd, heeft niemand gereageerd. Wij roepen U dringend op dit alsnog te doen. We verwijzen daarbij naar de Doarpsomropper van november waarin we dit aankondigden en naar de website www.skearnegoutum.nl en in het bijzonder onze blog daarop onder het kopje Dorpsbelang.

In deze blog staat alle informatie en leest U hoe U kunt reageren.

Het is erg teleurstellend voor ons dat niemand de moeite heeft genomen aan ons verzoek te voldoen. Het Ondernemersfonds SWF vraagt hierom en Uw mening is leidend voor hen.

Wij doen het bestuurswerk niet in ons eigen belang maar voor dorp en inwoners. Zonder Uw stem kunnen wij niet voldoen aan de wensen van het Fondsbestuur inzake de verantwoording van de projecten.
Ook het project bewegwijzering bedrijventerreinen wordt alsnog uitgevoerd nu de vergunning inmiddels is afgegeven.

Wilt U dat wij het nonnenbeeld bij de brug zullen herstellen? Dat is wel onze insteek! De kosten zullen rond de € 5000,- zijn.  Wilt U daar eventueel wel iets aan bijdragen? Laat ons weten of een crowdfund actie zinvol is. Ook kleine bijdragen kunnen het verschil maken.

Wij zijn volop bezig met tal van zaken ten behoeve van dorp en inwoners, zoals o.a. woningbouw, een gezondheidscentrum voor huisartsen en andere discipline`s, een nieuwe bestemming Elim, wegen en groen. Inmiddels ook gevraagd om verharding van het fiets- en wandelpad achter de sportvelden waar het nu een modderpad is geworden.

Dorpsbelang kan het niet stellen zonder Uw steun! 

Het Bestuur

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-hus.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 171 gasten en geen leden online