Biljartvereniging Scharnegoutum
29-Vakgarage.jpg

 

Biljartvereniging "Scharnegoutum" 

 

De competitie wedstrijden zijn op donderdagavond in de bar van dorpshuis Elim en beginnen om 19.30 uur. Ben je geintresseerd in onze club meld je dan aan, bel daarvoor met een van de onderstaande bestuursleden. Je kunt natuurlijk ook eens een competitieavond bezoeken. Doel van de vereniging is het biljarten in Skearnegoutum op een hoger peil te brengen, zonder dat daarbij de 'gezelligheid' verloren gaat. 'Het gaat niet perse om het winnen, maar om het meedoen !!! De vereniging is opgericht in 1955, telt 18 leden en heeft een contributie van € 50,00 per jaar. 

 

Voorzitter:                Jan Wiebe Rienstra (tel: 419331)

Wedstrijdsecretaris:  Durk Bergema Sr.

Penningmeester:       Nico Post

 

 

 

 

 

 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-73.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 146 gasten en geen leden online