Boatersnocht
27-goliath.jpg

 

  

                     Speeltuinvereniging "Boatersnocht"  

 

De speeltuin is opgericht in 1979 met als doel kinderen uit het dorp een veilige plaats te bieden om samen te spelen. Er is voldoende speelmateriaal aanwezig om zich te vermaken. In 2009 zijn er nieuwe toestellen gekomen en is de speeltuin in een nieuw jasje gestoken.

De vereniging heeft een actief bestuur bestaande uit vijf personen.  Het bestuur beheert de toestellen, let op de veiligheid en probeert zo goed mogelijk de orde en openingstijden te handhaven. Naast het bestuur zijn er meer personen die zich inzetten voor de speeltuin. Het beheer van de toestellen gebeurt in goede samenwerking met de gemeente. Klein onderhoud wordt zelf uitgevoerd. Grotere reparaties en vervangingen worden door de gemeente uitgevoerd. 

Om het beheer te kunnen financieren wordt er van de leden een contributie gevraagd van € 7,50 per jaar. Voor donateurs bedraagt dit € 5,00 per jaar. Sponsoring is mogelijk vanaf € 10,00 per jaar.

Jaarlijks worden er twee leuke activiteiten georganiseerd. De wandeltocht van 5 of 10 km en de lege flessen ophaal actie.  Wilt u een handje helpen bij deze activiteiten of bij het beheer van de speeltuin dan mag u zich natuurlijk aanmelden! Ook toekomstige bestuursleden kunnen zich aanmelden.

 

Wilt u lid, donateur of sponsor worden of hebt u vragen dan kunt u ons bereiken via: 

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:      0515-424620

 

 

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-43.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 1051 gasten en geen leden online