Swette Switters
04-Annet-de-Jong.jpg

                                           Over Swette Switters

 Volleybalvereniging Swette Switters is op 11 november 1968 opgericht en telt ongeveer 100 leden. De teams van de vereniging spelen in meerdere competities van de NeVoBo in de vertrouwde kleuren rood-zwart. Veel leden van volleybalvereniging Swette Switters zijn actief betrokken bij het volleybal. Is het niet in de eigen gezellige kantine van de Wardy dan wel bij het geven van trainingen of ander activiteiten van de club. Vooral het jeugdvolleybal wordt bij de Swette Switters enorm gestimuleerd. Door de NeVoBo is het circulatievolleybal (Cool Moves Volley) ontwikkeld voor jeugd van 6 tot en met 12 jaar.

Sportiviteit, gedrevenheid en veel gezelligheid zijn de belangrijkste peilers
onder onze vereniging


Datum                      15 augustus 2018
Onderwerp               Voorbereidingen Jubileum 50 jaar in volle gang

Jubileum 50 Jaar Swette Switters - 15 september

De voorbereidingen voor het 50-jarig jubileum zijn in volle gang. Het programma is bekend en de uitnodigingen worden verstuurd. Het jubileum wordt gevoerd op zaterdag 15 september bij sporthal Wardy waar het parkeerterrein wordt omgetoverd naar 2 BeachVolleybalvelden.

Iedereen is van harte welkom en iedereen mag ook meedoen met het Beach Volleybal

We beginnen in de ochtend met een beachvolleybaltoernooi voor de jeugd en ’s middags voor de volwassenen. In de avond nog een supergezellig BBQ met muziek van onze eigen DJ Baggel.

Dit feest mag je niet missen, dus geef je snel op voor het beachvolleybaltoernooi en/of de BBQ.

Graag aanmelden voor 1 september

Hoe meer er mee doen hoe leuker…

Jubileum programma swette Switters 50 jaar

 

 

 


 

Datum                      28 juli
Onderwerp               Verbouw kantine / sportcafé Wardy is gestart

Verbouw Sportkantine Swette Switters

Na maanden voorbereiding zijn we in juli gestart met de verbouw en inrichting van onze nieuwe sportkantine. Samen met bedrijven uit Scharnegoutum en de vrijwilligers van Swette Switters zijn we al ver gevorderd met de verbouw van de kantine.

De oude bar is gesloopt en de nieuwe is iets naar achteren verplaatst, waardoor er meer ruimte ontstaat. Het plafond wordt vernieuwd en er komt nieuw verlichting. Er is al veel geschilderd en gesausd met vrijwilligers. En ook de nieuwe vloer ligt er al in.

Komende weken meer nieuws over onze nieuwe kantine.

Kantine schets1Kantine foto1

 

 


Datum                      1 februari 2018
Onderwerp               Swette Switters
voert actie voor meer vrijwilligers

Swette Switters voert actie voor meer vrijwilligers

Swette Switters vindt het hebben van betrokken leden van groot belang. De insteek van de vereniging is dat ieder lid iets bijdraagt en daarnaast dat de talenten van vrijwilligers zo goed mogelijk worden benut. Met ondersteuning van de vrijwilligerscommissie probeert Swette Switters te zorgen voor een zo optimaal mogelijke bezetting van de verschillende functies binnen de vereniging. Het is daarbij belangrijk dat taken over zoveel mogelijk vrijwilligers worden verdeeld. Vele handen maken immers licht werk. Met behulp van de aanpak ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ gaat Swette Switters binnenkort nieuwe vrijwilligers binden.

Voorzitter Anne Beukens geeft aan: “Swette Switters is een bloeiende vereniging. Een vereniging met ambitie. Die ambitie brengt met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de verenigingsdoelen te bereiken. We hebben geïnventariseerd voor welke taken binnen de vereniging meer handen gewenst zijn. De taken die binnen de vereniging verricht worden zijn erg divers. Daardoor is er voor ieder lid dat zijn of haar steentje wil bijdragen wel een klus naar wens. We kijken daarbij in eerste instantie naar de talenten en interesses van geïnteresseerden, en zoeken daar een passende taak bij. Zo is het voor de nieuwe vrijwilligers erg leuk om met de taak aan de slag te gaan.”

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd cursusleider Edward Stulp: “Vrijwilligerswerk is het fundament van de sport. De sport in Nederland wordt gedragen door de eigen leden. Hoe breder dat draagvlak is hoe gezonder de vereniging! Het is fantastisch dat ook deze vereniging er helemaal voor gaat om het fundament van hun vereniging te verstevigen.’

‘Iedereen heeft het druk, maar iets doen voor je verenging hoort er bij’ zo stelt Anne Beukens “Onze vraag zal niet zijn wie er wat wil doen, maar wat men wil doen. Voor iedereen is wel iets passends te bedenken.”

Tussen 1 februari en 1 maart zullen zoveel mogelijk leden persoonlijk benaderd worden om meer voor de vereniging te gaan betekenen. Maar ook niet leden van Swette Switters, die graag iets bij Swette Switters willen doen, kunnen zich aanmelden. www.swetteswitters.nl   

 


Datum                      1 februari 2018
Onderwerp               Jeugdclinic door Rutger Zoodsma

Jeugdclinic Rutger Zoodsma 

Op uitnodiging van de CMV jeugd bij Swette Switters kwam Rutger Zoodsma speciaal uit Duitsland over naar Scharnegoutum  voor een clinic CMV jeugd.  Rutger Zoodsma speelt bij Solingen Volleys in Duitsland. Zie ook de jeugdpagina CMV.https://swetteswittersblog.wordpress.com/cmv-jeugd/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 november: Nieuwe teamfoto’s door Fiona
De meeste teams hebben Fiona al ontmoet. Fiona maakt van alle teams een paar leuke nieuwe teamfoto’s. Een paar voorbeelden zijn op de site terug te vinden en die zijn al goed geslaagd. https://swetteswittersblog.wordpress.com/

 

    

Ons dorp in 2014

scharnegoutum-61.jpg

Algemene informatie: 
De website van Scharnegoutum (www.skearnegoutum.nl) is de officiële dorpssite van Doarpsbelang Skearnegoutum. Deze site, die dagelijks ruim 210 bezoekers trekt, wordt onderhouden door de vrijwilligers van de Mediagroep Scharnegoutum. Dit is een van de werkgroepen van Doarpsbelang Skearnegoutum. Het doel van de Mediagroep is om inwoners van het dorp en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp, de voorzieningen, verenigingen en bedrijven.

Directe samenwerking:
Met medewerkers van Face-book skearnegoutum en de medewerkers van de Doarpsomropper die maandelijks in druk verschijnt. Ook is er een nauw samenwerkingsverband met Dorpshuis  “It Swettehûs”.

Sponsoren:
Om de kosten van het in stand houden van www.skearnegoutum.nl te dekken, worden Sponsors gevraagd. Voor een bijdrage vanaf € 25.00 staat uw bedrijf bij de site volop "in the picture".
Sponsor worden. Heeft u interesse ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©Copyrights:
Onze site wordt met veel zorg en inzet geredigeerd. Vrijwel dagelijks zijn de redacteuren aan het werk om de bewoners van Scharnegoutum zo goed mogelijk te informeren. De complete redactie van de Mediagroep doet dit alles op geheel vrijwillige basis.

Het staat u vrij om teksten van onze site te halen en die voor eigen, niet commerciële doeleinden te gebruiken.

De meeste foto’s op de site worden gemaakt door de eigen redactie leden. 

Mediagroep secretariaat:
Postadres: W. Santemastrjitte 6, 8629 PR Skearnegoutum.

Meewerken aan nieuws?
Heel graag, help mee... Ook u kunt tips of informatie uit het dorp doorgeven, bel of mail ons gerust:

Kopij Mediagroep:
Kopij aan de redactie kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Denktank-Mediagroep: Met ideeën/vragen/klachten over de media van Scharnegoutum kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hebben 232 gasten en geen leden online